Přihláška - Jamail

Přihláška - Jamail

Příspěvekod Jamail » pon 29. dub 2019 20:01:58

Ahoj všichni,

hlásím se k Vám s resto druidem (troll) a jelikož jsem pauzoval a delší dobu neraiduji, tak je můj ilvl 376. Důvod je ten, že v době progressu Uldiru postupně přestalo hrát několik kvalitních lidí od nás z Guildy až to vlastně dopadlo tak, že si většina raiderů dala pauzu, i já. Nejlepší doba byla asi ještě progress Antorusu v Legoinu, kde jsme sice Aggramara nakonec nezabili, ale chybělo jen pár procent.

Antorus M https://www.warcraftlogs.com/character/ ... artition=1
Antorus HC https://www.warcraftlogs.com/character/ ... fficulty=4
Uldir M https://www.warcraftlogs.com/character/ ... metric=hps
Uldir HC https://www.warcraftlogs.com/character/ ... metric=hps

Jinak jsem začal hrát od TBC za Warlocka. První guidla, která stojí za zmínku byla Immune, kde jsem se poprvé začal seznamovat s raid contentem, pak jsem skočil do Dezinfekce, kde jsem vlastně odprogressoval Hyjal i Black Temple, docela se nám i dařilo. Pak bych ještě zmínil guildu WaRe, kde jsme progressovali Achievementy v Ulduaru.

Teď něco málo z RL. Jmenuji se Ondra, v sobotu mi bude 29 :mrgreen: a bydlím i pracuji v Praze v nejmenované letecké společnosti :D (po-pa 9-17)

K Sarcasm Society se chci přidat, protože si myslím, že jste kvalitní guilda co má raid dny tak, jak mi vyhovuje. Nikoho u vás bohužel neznám, ale doufám, že brzy poznám. Mojí stávající guildu Darksajd opouštím z důvodu neaktivity. Alty mám, ale nestojí za zmínku, moc nealtuji. Rozdíl mezi pravou a levou stranou zatím poznám.

Moje PC není žádný high-end, ale na WoW to stačí: i5-4460 3.20 GHz, 8GB ram, Radeon RX 570. Internet optika od UPC 500Mb.

Vzhledem k mému nízkému ilvl zatím neočekávám zapojení do raidu, ale spíše doufám, že se třeba za pár dní podivám do HC (až to ještě trošku zvednu) a až naberu lepší gear, tak bych chtěl guildě nabídnout věřím kvalitního raidera a healera, který má několikaletou zkušenost s raidováním a který je zvyklý na tvrdý progress a pravidelnou docházku na raidy.

Na nic z toho nijak nespěchám, je mi jasné, že už máte stálou partu, dobré healery a na místo si musím počkat. Nemám problém být ze začátku ready na střídačce, tak, jako jsem začínal v Darksajdu.

To bude asi vše, mějte se a snad brzy na raidu, haha:)

Jamail
Jamail
 

Re: Přihláška - Jamail

Příspěvekod Battlinoo » úte 30. dub 2019 22:43:27

Rozhodně jsem pro a uvidíme co z tebe bude, napiš si o inv :)
Sometimes the hand of fate must be forced...
Uživatelský avatar
Battlinoo
 
Příspěvky: 188
Registrován: čtv 04. srp 2016 23:04:17


Zpět na Přihlášky do guildy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 41 návštevníků

cron