Resto Drujd

Resto Drujd

Příspěvekod DavePGs » čtv 18. dub 2019 1:05:02

Zdravim,

rád bych podal ofiko přihlášku. Ingame jsem se bavil tuším minulý týden s Battlinem, kterému jsem popsal svojí situaci a ten mi odkázal na (a teď si za boha nemůžu vzpomenout na jméno - vede R2 partu). WOWko jsem předním hrál nejdéle asi na WOTLK, kde jsem se pohyboval na free serverech, tam jsem si hru ošahal a tak nějak si čuchnul k většichně classám. Na ofiku jsem začal hrát na začátku Legionu, neměl jsem žádnou guildu a o M+ ani raidování jsem neměl tucha a samotného mi to nebavilo, tak jsem hrál asi 2 měsíce a pak jsem si dal pauzu až do příchodu BFA. Na BFA jsem začal hrát se spolubydlícím, kde jsme se dostali do guildy a začli jsme s guildou progresovat Uldir, kde jsme došli celý N, HC a na M jsme se sekli s progresem, protože jsme měli málo lidí. V tomhle stavu jsme tak nějak s guildou začali stagnovat a lidi to přestalo bavit, tak jsme tak nějak všichni přestali hrát. No a teď jsem se po pauze zase vrátil (asi měsíc a půl zpět), ale byl jsem v prázdné guildě, šel jsem tedy do guildy nové a tam jsem byl zhruba měsíc, kde mi vedení oné guildy při joinutí slíbilo, že do jejich raid grupy se kouknu, jakmile budu mít ilvl 395. Naequipoval jsem se skrz M+ a vedení posunulo ilvl na 400... takhle se to opakovalo ještě dvakrát, než byla hranice "kouknutí do raidu" 410+. Načež mi pak vedení napsalo - nemáš logy z raidu, tak nemůžeš jít. To byla tedy konečná a v ten den jsem si napsal ve hře s Battlinem. Tak na úvod jsem se snad vylil už dostatečně :)))

1. Troll,, resto druid, momentálně 398, alch/herba
2. https://worldofwarcraft.com/en-gb/chara ... hul/nyrana
3. https://www.warcraftlogs.com/character/ ... ybracket=1 (logy jedině M+kový, raidovací bohužel nemám, neměl jsem možnst být v raidu s jinou partou než s pugem, kde jsme proběhli N 7/9 a pak se mi povedlo dostat se do HC na Jainu, kde mám zabitou s touto postavou jen tu)
4. David, 26, Praha, RT vyhovuje, po státnicích, zaměstnaný
5. nejpoužitelnější progres ve WOWku dávám Uldiru, kde jsme vyprogresovali N, HC a teda 1,5 M (M.O.T.H.E.R se držela mrcha)
6.+7. Proč SC? Bavil jsem se o tomhle všem s Battlinem a líbilo se mi vše co mi řekl, o chodu guildy o R2 grupě.
8. Screen UI nemám u sebe, momentálně nejsem u stolního PC, ale mám na něm klasicky name framy, WA, Big Wings)
9. Mám ještě ele shamana (ilvl 406) - s tím jsem si psal s Battlinem, ale i přes poměrně fajn RIO jsem měl občas problém se dostat do vyšších M+, tak jsem si začal běhat jako heal za druida a ten mi mile překvapil, tak bych rád hrál toho).
10. Poznám a spletu se jen občas. :D
11. PC je v pohodě, internet taky, lagy nemám. Každopádně budu teď stavět nový (cca do 2-3 měsíců).

A co očekávám? Očekávám super kolektiv, absenci stagnace a nudy. Nějakou akci v podobě guildovních M+ a raidů, byl bych velmi spokojený v R2 partě. Mám chuť se zlěpšovat a rád si nechám poradit.

Tak to bude snad všechno, jestli jste to dočetli až sem, tak gratuluju k vytrvalosti, díky za odpověď.
DavePGs
 

Re: Resto Drujd

Příspěvekod Battlinoo » čtv 18. dub 2019 1:35:52

Ahoj, zítra na tvoji přihlášku upozorním vedení R2 groupy a oni ať si rozhodnou :)
Sometimes the hand of fate must be forced...
Uživatelský avatar
Battlinoo
 
Příspěvky: 188
Registrován: čtv 04. srp 2016 23:04:17

Re: Resto Drujd

Příspěvekod Fatel » čtv 18. dub 2019 13:53:56

Nazdar ako leader R2 som za prijatie. Napis si o inv na Fatel alebo Battlinovy.
Fatel
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 28. dub 2015 17:11:11

Re: Resto Drujd

Příspěvekod DavePGs » čtv 18. dub 2019 17:13:44

Super děkuju moc, momentálně jsem do soboty na slovensku, hned jak budu doma v sobotu, napíšu :)

Díky
DavePGs
 


Zpět na Přihlášky do guildy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků

cron