Přihláška - rogue

Přihláška - rogue

Příspěvekod Teú » úte 26. bře 2019 0:58:35

1.) Zandalari Troll, Rogue, Assa/Outlaw 406
2.) https://worldofwarcraft.com/en-gb/chara ... l/Te%C3%BA
3.) https://www.warcraftlogs.com/character/ ... artition=2
4.) Tomáš, 20, Liberecký kraj, student před maturitou, RT vyhovuje
5.) Začínal jsem wotlk jako malý (defender) kolem 11ti let, pár let cataclysm a dobu pandarii taky freečka, pak jsem přešel s kamarády na offi před koncem draenoru, hrál jsem celý legion a zatím celý BFA, vždycky jsem se snažil pro raid být užitečný a věnovat se svojí class, nebyl jsem zatím v nějaké hardcore guildě aby jsem měl vždy zabitý celý myth nebo něco podobného.
6.) Po rozpadu guildy, kterou jsme zakládali sami a vedla se pár měsíců, jsem teď dejme tomu na 'volný noze'? :D, a guilda ve které atm jsem mi nevyhovuje jako kolektiv apod. Vaše guilda se zdá být stálá a dobrá parta podle předešlých tierů.
7.) Z guildy zatím někoho neznám, o vás jsem se dozvěděl od vás :thinking:
8.) https://ctrlv.cz/QFiF
9.) Alti: Druid balance/resto kolem 404ilvl a MW monk kolem 394, jinač takový trash 340-380 ilvl war,dh,lock,priest,shaman, mage
10.) PC mám sestavený asi za 26k před 2 lety, víc se v tom hrabat neumím, FPS v klidu - raid mi ani s max detailama nelaguje, internet momentálně v lepším stavu jak samotné blizz errory a takové ty DC poslední dobou.
11.) O sobě myslím že jsem hodně aktivní hráč, který se umí na raid připravit a nechá si poradit, popřípadě umím poradit i já, můžu být vhodný i pro nějaké ty myth+, do raidu můžu přinést nějaké to DýPíeS, v pohodě komunitu se mnou a dostatečné snahy pro pořádný progress!!
Teú
 

Re: Přihláška - rogue

Příspěvekod Menori » stř 27. bře 2019 0:13:07

po Chatu in game přijat do guildy.
Menori
 


Zpět na Přihlášky do guildy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků

cron