Přihláška - Disco priest

Přihláška - Disco priest

Příspěvekod MinaTheAli » pon 25. bře 2019 1:01:51

1.)Rasa: Undead
Class: Priest
Specs: Disco (shadow v zaučení)
Ilvl: 408 - 411 (záleží na encounteru)

2.) Link na armory: https://worldofwarcraft.com/en-gb/chara ... l/holyalis

3.) Link na logy: https://www.warcraftlogs.com/character/ ... l/holyalis

4.) Jméno: Milan Pokorný
Věk: 19 let
Status: Student
Raid time naprosto vyhovuje
Bydliště kdybych mohl nebudu vyplňovat :) Jediné co k tomu povím je to, že jsem z jížních čech. To bude muset stačit.

5.) S wowkem jsem začal před 7 nebo 9-ti lety... (Nejsem si jistej, už to bude doba) Začínal jsem u privátů a postupně jsem se prokousával až ke cataclysmu. Na cataclysmu (5 let zpátky) jsem začal s raidováním a začal jsem brát hru trochu víc vážně. Z cataclysmu jsem se potom díky warcraft filmu přesunul na offi kde jsem, ale dlouho nevydržel. Poté jsem se k offi za cataclysmu vrátil až v patchi 7.1.5 při nightholdu. Progress raidu jsem minul ale začal jsem s TOS. Tam jsem začal trochu víc s hardcore hraním (tahání logů, farmení atp atp). Poté jsem se účastnil progressu Antorosu (nebyl progress, hc padlo na druhý den raidu - prvně jsem se zasekli na covenkách). K mythicu jsem se moc nikdy nedostal protože chyběli lidi. První progress mythicu jsem zažiů až u Crows (semi hardcore guilda na Drak'thulu). Dále jsem pokračoval na BFA kde jsme se s guildou dostali na zekvoze, ale raid zastagnoval kvůli neochotě lidí.

6.) Well, guilda mi byla "doporučena" kámošem z guildy, který už v Sarcasm society je. A starou guildy bych opustil kvůli progressu. Stagnujeme, je opět vidět velká neochota lidí hru "hrát". Tak se chci vydat za "lepším" progresem.

7.) Ještě ke zkušenostem, všechno vypsané nahoře platí a od uldiru jsem vedl healery v naší guildě, řekl bych že celkem úspěšně. A co raidu mohu přinést? Doufám že znalost bossů, nějaké to hps a flexibilitu... A ochotu atp. atp... to už snad k něčemu takovému patří :)
MinaTheAli
 

Re: Přihláška - Disco priest

Příspěvekod Menori » pon 25. bře 2019 8:38:05

Tak discant by se ted klidne hodil aspon by mohl nas stávající jit do dps. Takze ja jsem pro zkusit to na test raid zkusil bych to uz dneska 25.3 na HC.

Jeste se vyjádři dvigo kdyz bude i on pro dostanes inv do kalendáře
Menori
 

Re: Přihláška - Disco priest

Příspěvekod Shinymagic - Dvigo » pon 25. bře 2019 12:01:06

Mno, tak na rychlo som checkol logy a bolo by dobré si pozistovať ake talenty sa hraju na ake fighty, což pokladam za minimum a rovnako by bolo fajn si dofarmit veci/traity (co neviem v akom stave mas teraz kedze na logoch ukazuje nieco uplne random) co padaju z dungov aspon na ilvl 400, predsa datač je uz nejaký ten piatok vonku, ale vyzera to ze fight si celkom rozvrhnut vies, len to chce kusok doladiť a discant by sa nam do guildy hodill #menej roboty premna :), takze ak mas čas, dneska by sme ta odskusali na test raide HC.

Shinymagic
Shinymagic - Dvigo
 

Re: Přihláška - Disco priest

Příspěvekod Menori » stř 27. bře 2019 2:38:11

Tak jedině ted v Stredu 27.3 na test raid.
Menori
 

Re: Přihláška - Disco priest

Příspěvekod Menori » čtv 28. bře 2019 15:24:01

Nepřijat neodpovídá nekomunikuje
Menori
 


Zpět na Přihlášky do guildy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků

cron