Deathorq - Blood DK

Deathorq - Blood DK

Příspěvekod Deathorq » úte 19. bře 2019 16:45:39

1.) Race,class,spec,ilvl.
Orc, DK, blood (unholy), 406 ilvl (možná budu měnit na některého z taurenů)

2.) Link na armory.
https://worldofwarcraft.com/en-gb/chara ... e/deathorq

3.) Logy, pokud jsou k dispozici.
https://www.warcraftlogs.com/character/id/38344733
Předchozí main Balance, později resto https://www.warcraftlogs.com/character/id/32227701
Alt monk https://www.warcraftlogs.com/character/id/19537707
(logy u druida a monka hlavně z antorusu)

4.) Jméno, věk, bydliště, zaměstnání(vyhovuje RT, směnuješ ?) a jakékoliv další info tohoto typu.
Gabriel, 27, bydlím poblíž Brna, pracuji v kanceláři 9-17 (po-pá), občas musím neplánovaně někam vyjet, ale to už dost omezuju, protože mě v práci už jen serou :D Takže já jim na to taky

5.) Historie WOW, od kdy, které datadisky, kontenty a na jaké úrovni.
Od konce TBC na freečkách, začátek WotLK na twinu, tam jsem byl až do přechodu na cata po x letech, mainoval jsem holy paladina a altoval asi všechno co šlo. Největší úspěch jsem tu měl realm first ToGC (guilda The Fire Clan). Na ofiku jsem od konce WoDka, kde jsem si prošel HFC a kousek i na myth za retri. Legion jsem tak nějak spíš proflákal a aktivně začal hrát koncem Tomby, kde jsem si našel guildu Tripartita pro casual hráče. Zde jsem si odprogressoval celý Antorus normal a HC + 1. myth boss. Škoda, že mi zmizely některé logy, měl jsem dost pěkná čísla. Balance jsem hrál prvně. Na BFA jsem přešel do resta, protože mě bavil heal, bohužel mě začátek BFA dost otrávil a já skončil. Začal jsem opět před měsícem a něco a udělal si DK, protože se mi líbilo, že nahealuje v dungu to stejné co já za healera :D A měli jsme i nedostatek tanků pro dungy.
Momentálně mám projitý BoD normal, HC a první na myth. Vše puguju, případně běhám se Stones (kámoš Angry).

6.) Proč Sarcasm Society a proč opouštíš starou guildu?
Protože by se vám prý hodil tank a já bych chtěl být někde k užitku ale zase nehledám nějakou hardcore tryhard mega imba OP skilled guildu, kde bych raidoval 400+ hodin týdně s 30 chary. Spíš hledám nějakou pohodovou partu, která ovládá své classy a ty, kteří to neumí se nebojí poslat pryč z raidu.
Svou guildu chci opustit, protože nemám důvod v ní zůstávat. Neraiduji s nimi, protože je mnohem lehčí a rychlejší jít s pugem, m+ chodím většinou s kámoši a případně někým od nich, nebo dobíráme raději pug. Rád bych raidoval a progressoval, ale s partou, kde se neberou stále stejně špatní lidé, jen protože "jsme casual".

7.) Znáš někoho z guildy ? Jak si přišel na nás ?
Nojmiho, to mi moc asi nepřidá, protože je taky novej :D Případně Menori, se kterým jsme byli včera jedno plusko :D
Přišel jsem na vás právě takto, jelikož vám tam raiduje Nojmi a včera jsem s Menorim a Skyfierem byli v dungu a napadlo mě, zjistit jestli by se nenašlo místo pro jednoho oškliváka DKčko.

8.) Screen tvého UI !
Momentálně v práci nemám, mohu dodat. Používám ElvUI s drobnější personalizací, WA na dungy a raidy + tracking dalších věcí co potřebuju, heal a dmg meter a asi bambilion dalších addonů, které nejsou nutně potřeba, ale z nějakého důvodu je potřebuju.

9.) Jaké máš alty ?
Na 120
Lären - bala/resto druid - někde okolo 386 ilvl
Çartôn - heal monk - 348 (nehráno co jsem doexpil víceméně)

Na 110+
Asi všechno ostatní :D

10.) Poznáš rozdíl mezi levou a pravou stranou?
Z mého nebo vašeho pohledu? :D On existuje někdo, kdo tento rozdíl nepozná?

10.) Nějaké info o tvém počítači, střeva, kolik fps stabilně, rychlost připojení k internetu ...
Už nějaký rok má, ale stále mi tahá vše co potřebuju dost vysoko, nějaká ta i5 4 jádro okolo 2,8GHz, 24 GB ram, GTX 960 (2 nebo 4 GB GDDR?), 2 SSD disky, jeden normální, milion USB portů, 2 fullHD monitory (kdo má, ví jaký to je luxus), černá bedna s čudlíky vepředu, CD romka i s vypalovačkou! A poslední nepodstatné doplňky k hraní jako klávesnice a myš. Občas když mám dobrou náladu a venku je pěkně, tak si i ty monitor ke hraní zapnu.
Střeva mám snad zatím v pořádku, jsem relativně mladej a snažím se jíst zdravě :D
FPS mám většinou dost, dokud se nerozhodne objevit reaping v dungu a dokázat mi, že dost není vždy tolik, kolik bych rád. Ale mimo takové kupy mobů a PVP 40vs40 jsem na tom stabilně přes 70 fps na dost vysoké detaily.
Internet mám optiku, takže mi může počasí víte co, dokud jede elektrika :D 150/75

11.) Zkus něco jako motivační dopis, co očekáváš, co nám můžeš přinést?
Jelikož hraji svou classu krátce tak bych měl asi oslnit co? Asi jsem staromódní typ raidera, ale tak nějak očekávám od každého v raidu, ať už jde o normal, HC nebo myth, že zná každého bosse minimálně pro svou roli a dokáže přijít připraven s jídlem, flaskou, případně runou. Ale bohužel mě to u nás dost dokázalo překvapit, že z 20 lidí ví jak to v raidu vypadá polovina a co kde dělat tak 3 lidi. Co je horší, tak že se na raidy pak brali i lidi, co pravidelně failují taktiky, smějí se tomu a jsou schopni umírat po 15 rekillech na stejné věci.. Zatím jsem se dokázal vždy naučit každou classu, která se mi líbila, hrát tak, abych byl lepší než je průměr a pak vylepšovat tak, abych se dostal co nejvýše. Viz můj balančák, kterého jsem začal hrát z guardiana, jak jsem měnil itemy s potřebnými staty a měl správné trinkety tak jsem dosahoval dost dobrých výsledků, ale bohužel, byli tací, kteří byli stále ve svém (pod)průměru a byli spokojeni.
Očekávám připravenost, ochotu se učit a zlepšovat a něco dělat, ne jen lognout 10 minut před raidem a odlognout po něm. Na oplátku mohu nabídnou totéž a doufám, že i víc.
Nemám rád raidování, kdy jsme si raid neodprogressoval, protože jen když si ty bosse odprogressuju tak umím jejich mechaniky perfektně a v boji se cítím pohodlně. Nemám problém si nastudovat taktiky, nakoukat videa, ale je mi příjemnější, když se takto připravím a pak bosse v progressu pokoříme, než když to sundám jako farmu na svůj první kill.

Snad jsem všechny čtenáře dostatečně vyčerpal :D
Deathorq
 

Re: Deathorq - Blood DK

Příspěvekod Menori » stř 20. bře 2019 11:27:57

ohledně tanka tak tenhle kontent by ses do main progresu nedostal jen na nějaky rekill aby ty tanci taky mohli mit občas klid.Takže jedině na azharu.

Další tank na m+ by se určitě hodil takže to bych taky uvítal.

Osobně mě víc zaujal ten resto druid :-D zaleží jak moc dobře umíš healovat a jestli bys do budoucna chtěl tak bych využil možná spíš jeho ale to odbočujeme.

Jelikož se Nojmi za tebe přimluvil a angry taky tak ja jsem PRO na zkoušku jelikož jsem si te prihlasky vsiml až dneska (promin) zkusim se rychle poradit se zbytkem vedení jestli na dnešní mythic farmu nebo na HC boost v pondělí.
Menori
 

Re: Deathorq - Blood DK

Příspěvekod Laren » stř 20. bře 2019 11:37:45

Nevadí, není třeba spěchat, času je dost. Raid jsem počítal spíš na dalším contentu, případně ten boost bych taky rád :D

Resťáka nemám ještě tak dobře v ruce, jen pár dungů a raidů, ale jak jsem psal, jsem schopen se svou classu naučit a pak už to je jen o ladění gearu a statů. Nemám problém hrát jedno či druhé, možná healera i raději :D

Za mě by mi stačily zatím ty m+ a případně boost.
Laren
 

Re: Deathorq - Blood DK

Příspěvekod AngryOMEGALUL » stř 20. bře 2019 11:48:32

Já se teda za něj nepřimluvil :D s tím nesouhlasím ! Ale co se týče z hlediska skillu pokud se tu classu naučí na nějakou normální úroveň hraje poté uz velice dobre a dá se na nej spolehnout. DYCKY MOST !
AngryOMEGALUL
 

Re: Deathorq - Blood DK

Příspěvekod Menori » pát 22. bře 2019 18:34:56

Napiš mi ve hře na Nick Menori dobereme detaily.
Menori
 

Re: Deathorq - Blood DK

Příspěvekod Menori » sob 23. bře 2019 13:12:29

Přijat
Menori
 


Zpět na Přihlášky do guildy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 35 návštevníků

cron