Elai - Holy Priest - 380+ilvl

Elai - Holy Priest - 380+ilvl

Příspěvekod Elaika » ned 27. led 2019 19:21:26

1.) Race,class,spec,ilvl.
Nightborne, priest, holy, 382ilvl

2.) Link na armory.
https://worldofwarcraft.com/en-gb/chara ... kthul/Elai

3.) Logy, pokud jsou k dispozici.

4.) Jméno, věk, bydliště, zaměstnání(vyhovuje RT, směnuješ ?) a jakékoliv další info tohoto typu.
Jmenuji se Veronika, je mi 29 ještě chvilku :roll: , bydlím kousek od Budějc v takovém malém městečku, momentálně marodím a když nemarodím tak pracuji pouze na ranní směny.

5.) Historie WOW, od kdy, které datadisky, kontenty a na jaké úrovni.
WoW hraji již cca 13let. Začínala jsem na nějakých noname free serverech kde bossové nedělali nic. Poté možná stojí za zmínku free server Twinstar kde jsem byla od jeho založení jako Game master a i hráč a z na tomto serveru mám nespočet First killů. Při nástupu Cataclysmu na officiálních serverech jsme se většina guildy z Twinu přesunuli na offi a zde jsme začli raidovat. Bohužel vedení této guildy bylo velmi nestabilní a guilda vždy raidovala jeden content v TOP 20 a na další content se rozpadla jelikož vedení přestalo mít čas a nikdo to dále vést nechtěl. Takto se to opakovalo datadisk co datadisk a jelikož já jsem člověk který nerad změny (nebo jsem spíš čekala než se zase složí a nechtěla jsem zalepovat tento čas nějakou jinou guildou z které bych potom odešla) tak jsem v tomto duchu pauz fungovala také. Momentálně se opět snaží nějak složit, ale s každým rozpadem odešel na trvalo někdo mě „blízký“ a už pro mě tato guilda ztratila smysl. Ale to už jsem zjistila v půlce Uldiru že je potřeba se s touto guildou po 10letech rozloučit. V tu dobu jsem i potkala guildu která byla super a odraidovala jsem sní cca půlku Uldiru, ale bohužel se rozpadla pro nečinnost a všichni se rozutekli pryč. Je čas najít si něco pořádného co se nerozpadne :lol:

6.) Proč Sarcasm Society a proč opouštíš starou guildu?
Zahlédla jsem nábor ve hře že sháníte priesty tak píšu. Viz víš proč opouštím guildu jelikož se rozpadla. Momentálně tak nějak proplouvám guildama a hledám guildu kde lidé budou schopní uhnout ploškám a spellům od bossů a nebude se wipovat na chujovinách stále dokola.

7.) Znáš někoho z guildy ? Jak si přišel na nás ?
Zahlédla jsem tu pana Lososa. Toho znám z guildy která se rozpadla na konci Uldiru.

8.) Screen tvého UI !

9.) Jaké máš alty ?
Nějaké postavy vyexpené mám, ale aktivně za ně vůbec nehraju. Občas když se chci odreagovat od healování zběhnu si něco za DHčko, ale i tak asi 350ilvl ;)

10.) Nějaké info o tvém počítači, střeva, kolik fps stabilně, rychlost připojení k internetu ...
To se omlouvám, ale já fakt nevím. Na technické věci využívám bratra ten nakoupí sestaví já si to maximálně nainstaluji a pak nadávám když už to stojí za starou bačkoru a koloběh obměny se opakuje :lol:

11.) Zkus něco jako motivační dopis, co očekáváš, co nám můžeš přinést?
Od vaší guildy očekávám vyšší úroveň raidů a lidi kteří si to chtějí maximálně užit a „když už to hrají chtějí něčeho dosáhnout“. Já můžu nabídnou sebe jakož to hráče který se dokáže naučit taktiky, přijmout objektivní kritiku a poučit se zní.
Elaika
 

Re: Elai - Holy Priest - 380+ilvl

Příspěvekod Jackicek » pon 28. led 2019 19:06:45

zdravim :) pozrel som logy ktore ma velmi neocarili ale moze byt problem aj tvoja guilda takze podla toho sa moc orientovat neda :D Ja som za prijatie na skusku a uvidime :)
Jackicek
 

Re: Elai - Holy Priest - 380+ilvl

Příspěvekod Battlinoo » úte 29. led 2019 13:44:01

Ahoj, přihláška hezká, postava v pořádku. Aktuální situace v guildě je taková, že máme jednoho holy priesta a nabíráme druhého, kromě tebe se přihlasil ještě jeden, viz přihláška nad tebou. Z toho duvodu bych oba vzal na test a uvidí se jak na tom jste :)
Sometimes the hand of fate must be forced...
Uživatelský avatar
Battlinoo
 
Příspěvky: 188
Registrován: čtv 04. srp 2016 23:04:17

Re: Elai - Holy Priest - 380+ilvl

Příspěvekod Menori » úte 29. led 2019 19:57:06

za me středa 30.1 na zkoušku heroic v 19:30
Menori
 


Zpět na Přihlášky do guildy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 návštevníků

cron