Přihláška - Awarr Generous

Přihláška - Awarr Generous

Příspěvekod Generous » pát 21. zář 2018 1:31:59

1.) Race,class,spec,ilvl. Orc, Warrior, Arms, 366ilvl

2.) https://worldofwarcraft.com/en-gb/chara ... l/Generous

3.) https://www.warcraftlogs.com/character/ ... fficulty=4

4.) Jmenuji se Olda, je mi 21 a bydlím poblíž Prahy. Jsem student zemědělské univerzity druhým rokem čili vím, že raid timy nejsou problém a budu vpohodě stíhat nejen každý raid, ale i m+ na dohánění gearu kvůli ideálním statům abych mohl naplno využívat svůj char. Mám hodně zkušeností v gamingu na nejvyšší úrovni, ale v jiných hrách tj. např. CS:GO týmové na ''lepší'' CZSK úrovni a Overwatch který ještě do teď občas hraji a nedávno jsem byl na pár LANkách, kde jsem se umisťoval i na 1. místě, jen teď jsem si od Overwatche dal pauzu a chci se věnovat WoWku. Čili si myslím,že už to vypovídá že mám dobré myšlení a dokážu přemýšlet hodně o svých chybách a jak je zlepšit nebo být co nejvíce efektivní.

5.) První zkušenosti s WoWkem které stojí za zmínku se datují před X lety kdy jsem byl ještě poměrně mladý cca 14 v době WoTLku na deffenderu, kde jsem se začal seznamovat s wowkem a chápat o co vlastně jde. Poté jsem měl několik let pauzu a věnoval jsem se výše zmíněnému CSku a Overwatchi.

Poté mě parta kamarádů nadchla ať zase zkusím WoWko a začal jsem start legionu, kde jsem s celou partou byl v takové ''casual tryhard raiding'' guildě jménem Impiks. Seznámil jsem se tam i s Mythic raiděním kde jsme v prvním raidu EN než vyšel ToV měli 3/7m. V té době jsem byl 1. DPSko guildy kde jsem měl stabilně 1-5. realm simdps a na některých bossech až 97 percentil logy EU.

Bohužel mě ale toten pro mě slabý progress nestačil a po několika měsících hardstuck progressu jsem dostal burnout a měl jsem pocit že se nikam ve WoWku neposouvám a mám mnohem lepší gear i snahu progressovat než zbytek guildy a neměl jsem chuť dále pokračovat a skončil jsem.

Poté jsem se k WoWku vrátil až ke konci Legionu a rozhodl se do nové datadisku zkusit novou classu a to Arms Warriora.

6.) Aktuálně jsem byl v guildě ''Last Order'' což v kostce byla reformovaná předešlá guilda Impiks, kde mě kontaktoval starý Main tank, stím, že bude nový Guild Master a Raid leader a nová krev a chtějí větší progress než to bývalo dřív, hned jsem se toho nadšeně chytl, protože dost lidí co nyní je core last order bylo fajn a zároveň ti skillově lepší hráči z Impiks s nadějí, že se to někam posuneme, ale bohužel tomu tak nebylo a rozdíl byl minimální. Takže jsem se rozhodl, že než to zase protahovat a doufat,že se to zlomí tak v dobrém se s partou rozloučím a zkusím najít něco ''serioznějšího'' aby mi to dalo vášeň do WoWka a chuť raidit.

7.) Jeden z těch lidí co mě k WoWku dotáhli byl váš člen do hrál paladina pod nickem Dopenik a nyní se k vám opět hlásí za rogunu pod nickem Lickmegood a podle jeho vyprávění jste to co hledám.

8.) http://screenshot.cz/VUQB6/ Zde je screen meho UI, nebo-li spíš ničeho. Custom nastavené UI jsem měl pro svého Enha shamana na začátku legionu, kvuli lepšímu trackovaní buffů a debuffů na target a procovaní cooldownů, zatím mi ale přijde, že na warriora jsem nic takového nepotřeboval a prozatím mi to takto vyhovuje. Každopádně nemám stím žádný problém a pokud mi někdo něco navrhne jsem otevřený tomu to zkusit.

9.) Alty taktéž žádné nemám, vždy jsem byl toho názoru, že raději 1 postavu do které investuji vešekerý svůj herní čas abych ji udělal co nejvíce ''perfektní'' a všemu perfektně rozuměl a ovládal ji. Než-li dvě průměrné. Pokud by bylo podmínkou mít alta tak bych byl ochotný si jednoho udělat.

10.) Vzhledem k mým zkušenostem s FPS hrama mám PC velmi silný a WoW hraji na nejvyšší detaily se stabilními 200 fps+ a ping mám taktéž nízky a stabilní, takže stímto problém není.

11.) Od guildy očekávám férové jednání a zájem progressovat a být co nejvíce efektivní v čase které spolu strávíme na raidech a to samé může guilda očekávat odemne, jsem vašnivý a zapálený do her a tím také chodím na raidy připravený do maxima, zjištuji si vše o své classe a specu z videií, koukám se pravidelně na toptier warriory a jejich logy a přemýšlím proč mají toten a tamten item nebo talent a jak toho naplno využít. Taktéž jsem velmi komunikativní člověk co má rád všechny druhy humoru i ten ze kterého by někteří mohli být pohoršeni :D

Děkuji za odpověď a váš čas za přečtení až sem..:)
Generous
 

Re: Přihláška - Awarr Generous

Příspěvekod Battlinoo » pát 21. zář 2018 15:10:38

Máme dva relativně kvalitní warry, takže si nejsem moc jistý tím, že chceme dalšího, rozhodně ne do aktuálního progresu chtělo by to čas než by ses někam dostal.
Sometimes the hand of fate must be forced...
Uživatelský avatar
Battlinoo
 
Příspěvky: 188
Registrován: čtv 04. srp 2016 23:04:17

Re: Přihláška - Awarr Generous

Příspěvekod Generous » pát 21. zář 2018 18:25:57

Ahoj, není problém. Myslím, že časem bych se prokázal kdybych dostal šanci a rád se aspoň přidám jako náhradník pokud bych mohl:)
Generous
 

Re: Přihláška - Awarr Generous

Příspěvekod Battlinoo » pon 24. zář 2018 17:40:43

Tak si napiš :)
Sometimes the hand of fate must be forced...
Uživatelský avatar
Battlinoo
 
Příspěvky: 188
Registrován: čtv 04. srp 2016 23:04:17

Re: Přihláška - Awarr Generous

Příspěvekod Generous » stř 26. zář 2018 19:56:24

Ahoj, dodatečně ještě chci informovat, že jsem si to rozmyslel a po představě, že nebudu na progressach tak mi to za to nestojí u toho ztrácet čas. Každopádně děkuji za nabídku a hodně štěstí, prozatím si dávám pauzu od WoWka. Generous.
Generous
 


Zpět na Přihlášky do guildy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků

cron