Přihláška Holy Paladin

Přihláška Holy Paladin

Příspěvekod NashorWTF » pon 30. črc 2018 22:31:04

Prosím přihlášku neuvádět na fóru z důvodu aktuální guildy.

1.) Blood Elfka, Paladin, Holy 232 nasazeno v baglu 245
2.) http://eu.battle.net/wow/character/burn ... r/advanced - jedná se o bossted Charakter na začátku ABT jinak jsem celou expanzi tankoval za monka/druida
3.) Bohužel logy nemám jen url na postavu: https://www.warcraftlogs.com/character/id/31539841
4.) Radek Stolář, věk 22, bydliště Praha (ale náplava pocházím z Moravy :D) - pracovní dobu mám od 9 do 17 jen v pracovních dnech, víkendy většinou celé volné. Důležité je že jsem singl a od wowka mě nebude přitelkyně brzdit.
5.) WoW jsem začal hrát na freečku Defender. Hrál se Wotlk a tam jsem hrál převážně PvP, na offiku jsem začal v Pandarii s přichodem ToT. V SoO už jsem progresoval Normal i HC. WoD jsem neměl guildu a celkově jsem moc nehrál protože se mi nelíbil datáč. Legion jsem hrál od prvního dne, během prvního dne jsem odleadoval full clear EN, stejně jako Nightholdu. Během fáze ToS jsem měl menší pauzu od wowka. ABT jsem již zase leadoval a během prvního dne full clear normal. Ve druhém týdnu jsem vyčistil Heroic. Ve třetím týdnu ABT jsem s postava migroval z aliance na hordu.
6.) Sarcasm Society jsem si vyhlédl na wowprogresu, guilda má zvučný název které se mi líbí a chtěl bych progresvoat Mythic ale nechtěl jsem do uplně Hardcore guildy která progresuje 24/7. Z aktuální guildy chci odejít z důvodu RL a celkově vedení, guilda upadá a vedení mezi sebe nechce nové lidi, navíc se tam zasekl progres jakmile se clearnul heroic.
7.)Neznám nikoho z guildy, našel jsem Vás na wowprogresu a na MoP jsem hrálv Nukleárních Medvídcích
8.) https://ctrlv.cz/5IJq
9.) Mám resto/ balance druida, Shadow Priesta, Brewmaster / MW monk, MM hunter a Frost mage, na aliance mám ještě Fury Warra, Blood Dk a Vengeace DH
10.) Počítač mám rok starý - GTX 1060 6gb, 16gb ram DDR4, i5 6400 2,7GHz, deska Asus b150 pro gaming aura, držím 80 fps +, internet mám 150/10 mb od UPC.
11.) Motivační dopis - Hledám guildu s dobrým progresem a stabilní partou na hraní. Přál bych si hráče kteří nelogují jen na raidy ale věnují i se i dalším činnostem ve hře např. M+, PvP, achiev hunt. Já osobně jsem vcelku přátelský a dokážu vyjít se všemi. Je na mě spolehnutí ohledně časové i herního nasazení. Chtěl bych prostě posunout svou hru o další lvl výš. Ve hře jsem aktivní a každý den loguju a snažím se něco tvořit ve hře. Každopádně raiduju už dlouhou dobu a mám v plánu v tom ještě chvíli pokračovat.

To je ode mne asi vše. V připadě kontaktu mě mužete zastihnout ve hře nebo na bnetu každý den od 17:00. Battle.tag NashorWTF#2179
NashorWTF
 

Re: Přihláška Holy Paladin

Příspěvekod Battlinoo » stř 01. srp 2018 20:53:12

Ahoj, přihláška dobrá zkušenosti jsou taky, já jsem pro přijetí, a co v tobě je ukáže čas a bude to na tobě, jako na všech čerstvě přijatých lidech v tomto období.

Napiš si o invite s pozdravem Battlinoo.
Sometimes the hand of fate must be forced...
Uživatelský avatar
Battlinoo
 
Příspěvky: 188
Registrován: čtv 04. srp 2016 23:04:17


Zpět na Přihlášky do guildy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků

cron