Přihláška do guildy - BM Huntard

Přihláška do guildy - BM Huntard

Příspěvekod Gharzhul » pát 20. dub 2018 2:32:22

1.) Race,class,spec,ilvl.
-Orc, Hunter, Beast mastery, 960 - Lok thar ogar!

2.) Link na armory.
-https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/drakthul/gharzhul

3.) Logy, pokud jsou k dispozici.
-https://www.warcraftlogs.com/character/eu/drakthul/gharzhul
-zde bych poznamenal, že mám smůlu a nepadájí mě itemy na 4-set a trinket. Rotace u BM je primitivní, tam se nebojím, že bych to nezvládal. Proto horší čísla. Troufám si říct, že co ztrácím na DPS, to získávám na movementu a taktikách celkově. S itemy z Tomby bych klidně respecl na MM, zatím to ale, dle simu a zkoušení nemá smysl.

4.) Jméno, věk, bydliště, zaměstnání(vyhovuje RT, směnuješ ?) a jakékoliv další info tohoto typu.
-David,27,Brno,studuju + dělám s vozíčkářema(1x týdně, protože už na ně nemám nervy:D) - večery volné

5.) Historie WOW, od kdy, které datadisky, kontenty a na jaké úrovni.
-Vanillu jsem hrál jen na freečkách, při příchodu TBC jsem začal na offíku a až do začátku WoD jsem hrál za alianci. Ta mě začla nudit (smrt gnomům), a tak jsem přešel k hordě. Nejvíce aktivní jsem byl na WoTlku. To jsem chodil HC raidy s relativním úspěchem. Na Cata jsem taky dost raidoval, skončil jsme někdy s příchodem Dragon soul - ten reid mě prostě vůbec nebavil. Pandarii jsem moc nehrotil, byla divná. Při Wodku jsem raidoval až HC Citadelu a začátek Mythicu. V Legionu jsem prošel +- vše na HC, ale nikdy jsem se nehnal do nějaké lepší guildy. Opětovně jsem začal hrát cca 6 týdnů zpátky.

6.) Proč Sarcasm Society a proč opouštíš starou guildu?
-V guildě, ve které jsem teď jsem byl spokojený, ale začíná se rozpadat a není skoro možné složit raid. Pár lidí co tam hraje je opravdu dobrých, ale ostatní jsou i dost nobrain noskill a na to já nemám nervy. 4x chcípnout na jednom bossovi během 2 pullů? Ne díky:D (na blbosti). Teď bych rád zkusil pořádnej endgame s pořádnou guildou.

7.) Znáš někoho z guildy ? Jak si přišel na nás ?
Neznám, našel jsem si vás na wowprogressu.

8.) Screen tvého UI !
https://ibb.co/fqLh2S
9.) Jaké máš alty ?
na 110 mám následující -DH,DK,Bala druid, Warlock, Warrior, Shman a Rogue - Klidně začnu mainovat něco z nich, ale to byste mě museli potahat :D

10.) Nějaké info o tvém počítači, střeva, kolik fps stabilně, rychlost připojení k internetu ...
Hele už je to potatoPC, první i7 co kdy byla a gtx 670, ale s fps mám problém snad jen na High commandu. Neplánuju upgradovat. Kromě wowka hraju jen na PS4.

11.) Zkus něco jako motivační dopis, co očekáváš, co nám můžeš přinést?
Nabízím inteligentního člověka, trošku rapla. Snesu kritiku ale nenchám si sypat popel na hlavu a dokážu se ohradit. Neříkám že občas nezalamím, ale nejsem retard. Nemám rád když se lidi na raidu hádají, o to fakt nestojím, proto mne zaujala tato guilda. Hledám klídek a pohodu, ale i dobrej progress. Se správným gearem dokážu točit dobře. Logy jsou hnusný, ale jak jsem řekl, hraju teď 6 týdnů. Nepočítám s tím, že mě hned naženete na myth Arga (jo, umím skloňovat, měl jsem na škole latinu!:D) a dáte mi prioritu na loot. Ono ostatně o ten loot mě zas tak nejde. Je fajn, když něco padne, ale raději bych měl pěknej achiev. Však si mě můžete ozkoušet a pak klidně vykopnout, nerozbrečím se:D

To je asi tak vše. Nejsem nijak víc nadprůměrnej hráč, ale ani lemra. Přeberte si to po svém a já se budu těšit na reakci.
Smrt gnomům a krásu trpaslicím.
Zdarec
Gharzhul
 

Re: Přihláška do guildy - BM Huntard

Příspěvekod Battlinoo » stř 25. dub 2018 15:03:20

Ahoj, omlouvám se za pozdější reakci.

Situaci s hunterama v guildě máme dost nabitou to je první věc. Hledat na ohlášeném konci datadisku, s téměř nulovým mythic progresem, engame guildu taky není uplně ono, takové guildy hledají právě mythic ready hráče. Farmu teď moc nechodíme, a máme pár hladovců kteří by ji rádi... Logy těžkej průměr, HC zfarmený jen třikrát.

Pokud nedojde ke změně počtu hunterů v guildě tak za mě prozatím PROTI přijetí. Vzhledem k nekativitě mých officirů to bude officální ortel, pokud by se něco změnilo a ještě si neměl guildu, tak se ozveme :)

Měj se hezky GL :)


PS: Za mě osobně příště vynech ty hlášky:
Smrt gnomům a krásu trpaslicím.


:D
Sometimes the hand of fate must be forced...
Uživatelský avatar
Battlinoo
 
Příspěvky: 188
Registrován: čtv 04. srp 2016 23:04:17


Zpět na Přihlášky do guildy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků

cron