Přihláška - Holy pala

Přihláška - Holy pala

Příspěvekod Ace » pon 02. dub 2018 18:12:21

1.) Blood elf, Holy pala, Ilvl mám dle fightu(Kombinace různých legendárek) cca 965-970
2.) https://worldofwarcraft.com/en-gb/chara ... l/%C3%A1ce
3.) https://www.warcraftlogs.com/character/ ... l/%C3%A1ce (na mythu zatím nic moc, nebyla šance logovat, HC a Norm se dá ještě zlepšit)
4.) Byl jsem stvořen pod jménem Martin, pracuji v oddělení Marketingu, bydliště mám kousek od Ostravy, směr Polsko Kurwa, pracovní dobu mám od 6-9 do 14-17 většinou ale chodím na 6 tím pádem jsem vždy doma cca od té 2-3. Hraju hokej, což je během sezony září/říjen po únor/březen trošku akčnější a někdy se může stát že vypadnu, tuto sezónu to vyšlo na 4 raidy, které jsem nemohl kvůli hokeji, což není taková hrůza :)
5.) Hraju cca od tbc-wotlku, každopádně na nějaký normální raiding jsem se dostal až někdy okolo pand kdy jsem došel na ofi, největší progress jsem zatím měl na HFC a to 10/13M.
6.) Kvůli vyhovujícího progresu a RT, Současnou guildu Embark opouštím z důvodu nestabilního progressu a malého počtu lidí, kdy se častokrát myth grupa nesloží.
7.) Pravděpodobně neznám nikoho, spíš nevím o nikom koho bych znal. Přišel jsem na vás skrz Wowprogress.
8.) https://ctrlv.cz/BrMZ
9.) Alty moc nehraju, mám Rogunu kolem 950ilvlu
10.) PC mám cca rok a půl starý, i7 4400,32gb ram, 6gb grafika,SSD :) takže žádne dlouhe loadingy a fps v raidu stabilně kolem 150-200..Připojení k netu mám 50/20
11.) Konečně bych byl rád součástí guildy u které je víc než pravděpodobné že stihne doprogressovat daný content ve stávajícím patchi, a očekávám to i v dalších raidech :) Očekávám aktivitu i v myth+ a ostatních guildovních aktivitách, což snad u vás nebude problém :) Guildě můžu přinést snad kvalitní služby Holy paladina :)

Mějte se :) Váš Ace (čti Ace ne Ejs) :) (možná váš vlastně :D)
Ace
 

Re: Přihláška - Holy pala

Příspěvekod Battlinoo » úte 03. dub 2018 23:20:09

Ahoj, tak sem se přes hektické Velikonoce konečně dohnal k reakci. Musím říct že přihláška je napsaná hezky. Nicméně jednoho Holy/retri paladina máme a minulý týden jsme přijali do trialu dalšího. Tvůj progres není nic moc ( 2 bosoové na mythic) a my aktuálně potřebujeme nabírat lidi, kteří se můžou co nejdřív zapojit do progresu posledních dvou - gear bys na to i teoreticky měl ale ten exp aktuálně asi ne. Já musím říct, že za mě teď ne nebo pouze na farm runy a neslíbím na kolik bossů, nebo dohodu že se ozvu až se uvolní místo pro holy paladina. - Pokud bys mě o něco z toho zájem mohl by ses přidat na pondělní HC jehož součástí je pokec na TS. Měj se hezky :)
Sometimes the hand of fate must be forced...
Uživatelský avatar
Battlinoo
 
Příspěvky: 188
Registrován: čtv 04. srp 2016 23:04:17

Re: Přihláška - Holy pala

Příspěvekod Áce » stř 04. dub 2018 8:08:32

Ahoj, jasně tohle chápu :) Potřebujete lidi s kterýma budete schopní doprogressovat content :) Já se bohužel zasekl...Každopádně by jsme se mohli domluvit na tom, že pokud budete potřebovat hpalu a já případně ještě nebudu mít guildu, tak se potom můžeme nějak domluvit :) Btag mám Ace#22308, takže kdyby se nějak změnila situace tak mi napiš :) Každopádně díky a třeba zase někdy :)
Áce
 


Zpět na Přihlášky do guildy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků

cron