Frostecz - frost mage

Frostecz - frost mage

Příspěvekod Frostecze » ned 04. čer 2017 10:38:17

Frostecz

1.) Race,class,spec,ilvl. : Blood elf, frost mage, 911ilvl

2.) Link na armory. : https://worldofwarcraft.com/en-gb/chara ... l/frostecz

3.) Logy, pokud jsou k dispozici. : https://www.warcraftlogs.com/rankings/c ... metric=dps, není to dokonalý, ale já jsem vždycky na raidu raději dodržoval taktiku, než abych něco posral ( a čím víckrát to jdete, tím je to lepší, ale je pravda, že to vždycky muže být lepší )

4.) Jméno, věk, bydliště, zaměstnání(vyhovuje RT, směnuješ ?) a jakékoliv další info tohoto typu. : Lukáš, 26, Přerov, Pracuji ve firmě Emos na 2směnný provoz, je pravda, že jsem od 20:00-23:00 ještě nechodil raidy, ( vždy to bylo od 18:00 nebo 19:00 ), ale s tím by neměl být problém. Co se týče ranní, tak tu nemám problém dojít na raid včas ( 7:15 - 15:45 ) a odpolední je komplukovanější ( 10:00 - 18:30 ). Teď mimo sezónu se to v pohodě, ale když máme 2 hodiny přesčas, tak bych mohl meškat na odpolení, ale zase to nemám do práce tak daleko, aby to byl problém ( 6:15 - 16:45 a 9:00 - 19:30 ) a kdybych nedorazil na raid tak bych to samozřejmě nahlásil, snad žádný problém nebude. Sezóna nám začína někdy v záží a končí někdy v lednu, únoru, je to težký říct když to asi samy v práci neví.

5.) Historie WOW, od kdy, které datadisky, kontenty a na jaké úrovni. : Začal jsem hát na offiku od Draenoru ( až citadela ) a tu jsem měl pouze první patro na mythic odprogresované po gorefienda, neměl jsem takovou guildu, abych se dál dostal, co se týče Legionu, tak tu už to bylo mnohem lepší ( EN 7/7, ToV 2/3 ( na mythic heliu jsme se nikdy nedostali ). N 7/10 ), kde jsme skončili progresem augura, ale asi jen pár hod., takže jsme se daleko nedostali. Tímto náš progress skončil, protože guilda ukončila progress a mnoho lidí přestalo hrát. A já jsem pouze PVE hráč a pokud nejdu raid dung apod., tak mě to ve hře nebaví a nemám tu co dělat ( dělaní blbostí jako sbírání mountů, petů a achievů jsem si užil víc jak 6 let na freečkách, kde mám ještě zbylé postavy :D a tu se mi to fakt dělat nechce.

6.) Proč Sarcasm Society a proč opouštíš starou guildu? Jak už jsem psal víše, guilda ukončila progresovaní a pro mě to znamená, že si už nezajdu žádný kvalitní raid atd. Vaši guildy jsem našel přes hráče Moyx se kterým jsem hrál už na draenoru a nabízel mi ať jdu k vám už bůh ví kdy, ale když máte dobrou guildu, která progresuje, tak je težký odejít a dopředu člověk nemůže vědět, že guilda skončí ( snad se chápeme ) díky

7.) Znáš někoho z guildy ? Jak si přišel na nás ? Navážu na bod 6 kde jsem se o tom zmínil

8.) Screen tvého UI ! http://screenshot.cz/W9LWS/

9.) Jaké máš alty ? Mám alta prot warra 866, ale vůbec ho nehraji, nebyl čas ( takže spíše alta nemám ), raději se zaměřuji na main postavu.

10.) Nějaké info o tvém počítači, střeva, kolik fps stabilně, rychlost připojení k internetu ... PC mám v pohodě, právě kvůli wowku jsem si ho kupoval abych nejel na 5FPS, http://www.adsl.cz/share/31250926.png, mám stabilně 60FPS +-, lagy nemám téměř nikde, krom na škorpionovi, když se to pulne s addama jinak žádný problém

11.) Zkus něco jako motivační dopis, co očekáváš, co nám můžeš přinést? Nejsem takovej tryhard hráč abych musel mít zabitý všechno hned, rád si to odprogresuji, ale zase zbytečný faily by být nemusely ( typu bude colaps a 2 lidi umřou a takových failů je nespočítaně, aspoň co jsem zažil ). Na raidu nedělám zbytečný faily a snažím se co to de ať už se to týká progresu nebo xtýho rekillu ( když jdu nějakýho bosse prvně - na progress, tak se snažím nefailovat a dmg není zase tak dobrý, ale přece člověk co je mrtvý toho udělá míň jak já a čím vícekrát už toho bosse jdu tak si zvykám na bosse a co vše mě může ještě překvapit. Mě stačí jen abych si zašel raid s lidma kdy vím, že to bude stát zato a ne s worldem, kde nikdy nevíte jak to dopadne a N mythic jít s worldem to si nedokážu představit.

Doufám, že jsem na nic nezapomněl díky Frostecz
Frostecze
 

Re: Frostecz - frost mage

Příspěvekod Battlinoo » pon 05. čer 2017 12:32:44

Příhláška fajn, pořeším tě s našima mage a ostaním zda- li je v našem zájmu stacknout v raidu 3x mage a napíšu ti sem co a jak :) Zatím jen dík za tvůj zájem :)
Sometimes the hand of fate must be forced...
Uživatelský avatar
Battlinoo
 
Příspěvky: 188
Registrován: čtv 04. srp 2016 23:04:17

Re: Frostecz - frost mage

Příspěvekod zkrcek » stř 07. čer 2017 21:22:27

Pro mě klidně, dobří lidé se vždy hodí. Je na RL zda chce 3 mágy do raidu, alebo si jdu sednout :P :D
zkrcek
 

Re: Frostecz - frost mage

Příspěvekod Battlinoo » pát 09. čer 2017 18:38:27

Logy a co jsem slyšel od klků magu tak dobrý, ale jak psal Zkr aktuálně máme lidí dost, nějaké nováčky už máme, takže by byla velká loteriie jestli se prosadíš nebo ne. Takže u nás to teď aktuálně nevyjde, kdyby jsi nic nenašel a situace se změnila a taky trval tvůj zájem dám vědět :)
Sometimes the hand of fate must be forced...
Uživatelský avatar
Battlinoo
 
Příspěvky: 188
Registrován: čtv 04. srp 2016 23:04:17

Re: Frostecz - frost mage

Příspěvekod Frostecze-Zamítnuto » sob 10. čer 2017 10:13:01

Ok díky za info, třeba to vyjde někdy později, chápu to, když je dost lidí, tak se někdo nahrazuje blbě.
Uvidím, jak se to vyvine do budoucna, zatím se mějte.
Naposledy upravil Frostecze-Zamítnuto dne pát 25. srp 2017 14:19:16, celkově upraveno 1
Důvod: Zamítnuto
Frostecze-Zamítnuto
 


Zpět na Přihlášky do guildy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků

cron