Daenerys - Arms Warrior - Declined

Daenerys - Arms Warrior - Declined

Příspěvekod Dae » sob 12. lis 2016 3:08:31

Postava: Dænérýs, Arms Warrior
http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... rys/simple

Co nám přineseš a co od nás očekáváš?:Jsem velice aktivní, schopný hráč, který nabízí stoprocentní docházku na raidy, minimum failů a snahu se nadále zlepšovat. Bavil jsem se dnes se Syphem a Zarogem a bylo mi řečeno, že bych v případě invite seděl na lavičce, což mi nevadí, protože jsem trpělivý člověk a umím si na svoji šanci počkat. Takže v tomto ohledu mi to opravdu nevadí.

Kde bereš informace o svojí classe? Krátce popiš, proč sis vybral/a ten a ten build.:
Warriora hraji již několik let, předtím to byl sice Wotlk, nicméně hrál jsem jej i na pandách, vlastně...hraji jej pořád. Build, talenty a podobně koukám přes videa na youtube či guidy, nicméně snažím se vždy jít svojí vlastní cestou, nekopíruji, pouze se od jiných inspiruji.

Předchozí zkušenosti s raidováním?: Ke světu MMORPG jsem se dostal přes Lineage II, který jsem hrál dva roky, poté mě kámoši ukecali na WoWko, které jsem předtím zásadně odmítal. Nicméně po prvních chvílích jsem si svět Azerothu zamiloval. Raidoval jsem tři roky na free Wotlk serveru Twinstar, který každý offikář určitě "miluje" :D, složil jsem tam legendárku, zabil LK HC a poté s guildou odešel na offi. Zde jsem hrál nejdříve na hordě, kde jsme progresovali spolu od flexu až po HC (Ekirei). Nicméně HC kill Garroshe jsem po rozpadnutí guildy zdolal až na aliancii (Restricted). Poté jsem se vrátil na hordu, kde jsou nyní všichni mí známí, kvůli kterým hraji a zde jsem šel do Deep Thunder, hrál zde asi půl roku a potom ke konci WoD si dal do Legionu pauzu, říkal jsem si, že s WoW seknu, měl jsem vážnou známost, ale to nevyšlo, a tak jsem se vrátil zpět a začal Legion trochu později, takže nyní dobírám gear, procházím raidy s hráči Paradoxu, ale panuje tu opravdu zvláštní atmosféra, nejvíce geared lidi odchází za lepším a celkově mě to v takových podmínkách hrát nebaví.

Důvod(y), proč jsi odešel/la z předchozí guildy?: Zatím jsem neodešel. Viz výše poslední souvětí v odstavci.

Ukaž nám nějaké logy / ranky, se kterými se můžeš pochlubit.:
Logy máme privátní, ještě doteď jsem se k tomu nedostal. Udělám v případě potřeby svoje vlastní a uploadnu nebo bych uvítal nejlépe nějaký test raid. :)


Na čem hraješ, kolik FPS to zvládá? Jaké připojení máš a nejsou s nim problémy? (http://www.speedtest.net/): Připojení mám stabilní. Internet nepadá. FPS mám na high detailech 55-60 v raidu. http://www.speedtest.net/result/5779884925.png

Screen UI:
Obrázek
Používám klasické Blizz UI. Měl jsem tu čest otestovat a hrát s větsinou známých UI, ale nikdy jsem si na to nezvykl, používám základní addony jako DBM, Recount, ExorsusRT, EPGP Lootmaster, Weak Auras, dále používám různá makra a bindy, ty jsou samozřejmostí.

Rozepiš se o sobě, co bys chtěl, abychom o tobě věděli.: Jmenuji se Tomáš, bydlím kousek od Ostravy, kde také studuji a brigáduji. Rád vařím, fotografuji, cestuji, stříhám videa nebo blbnu ve photoshopu. Kromě WoW hraji ještě Rocket League nebo Hearthstone.
Máš mikrofon a nedělá ti problém aktivní komunikace při raidu?: Mám a nedělá.

Je Ti víc než 19 let?: Bohužel ano. :(

Četl/a jsi pravidla? Souhlasíš s nimi?: Ano, souhlasím.

Těším na případnou spolupráci.

Předloha použita z Deep Thunder fóra
Naposledy upravil Kellei dne úte 15. lis 2016 19:22:35, celkově upraveno 1
Důvod: Vlastná žiadosť.
Dae
 

Re: Daenerys - Arms Warrior

Příspěvekod Battlinoo » sob 12. lis 2016 13:39:52

http://www.wowprogress.com/character/eu/drak-thul/D%C3%A6n%C3%A8rys
http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/D%C3%A6n%C3%A8rys/simple
https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/13260744/10/
Přidávám linky, celkem mě zaměstnalo najít to správně :D

Ahoj Tomáši.

Logy by to vážně chtělo aktuálnější, a dát si práci a správně napsat nick a odkazy na armory atd by tak nebylo od věci :)

Ke gearu jediná výtka a to low enchy na ringoch - ale to máš tam načtený off spec, takže rlgni v arms specu.

Historie guild v jednom roku je taky hodně bohatá ....6 změn během ani ne roku, snažíme se najít lidi na delší dobu, ne jen na krátko, k tomuhle prosím tvůj komentář.

Další problém vidím v počtu melee dpsek u nás a počtu nováčků za poslední týden, je pravda že warriora máme jen jednoho, takže sem celkem na vážkách jaký postoj k tomu zaujmout. Počkám na kometář tvůj i ostatních.
Ke kopírované předloze chápu, že se to nechce psát znova, ale z mého pohledu kopírovaná nikdy neudělá takový dojem.
Zatím se měj hezky, ostatní prosím o názory.
Sometimes the hand of fate must be forced...
Uživatelský avatar
Battlinoo
 
Příspěvky: 188
Registrován: čtv 04. srp 2016 23:04:17

Re: Daenerys - Arms Warrior

Příspěvekod Daenerys » sob 12. lis 2016 17:02:39

Tak za ten odkaz se omlouvám, změnil jsem si trošku Nick, zapomněl jsem na to, že ten odkaz nepůjde. Tak ono ne v každé guildě co jsem byl, jsem raidovat.. třeba blood shadows byla guida, kde jsem chtěl skončit s hraním wow, jak jsem už psal v přihlášce...ale pak jsem se vrátil pozdeji na legionu a už jsem v guildě neměl místo..tak jsem šel na frienda do rngeezus a pak jsem zkusil opět paradox, ale jednak ta atmosféra a jejich raid time mi nevyhovoval.
Daenerys
 

Re: Daenerys - Arms Warrior

Příspěvekod Amant » sob 12. lis 2016 18:35:30

Ahoj

no já se k tomu vyjádřím takto:

přihláška pěkná ale ty odkazy :/ , podle wowprogressu zajímavá výměna guild což v tvé přihlášce krapet guild chybí - Blood Shadows/RNGeezus/Deep thunder a proč návrat do Paradoxu z kterého chceš znovu odejít

Další věc přihlášku máš podanou v !!!Crows!!! kde se ti ještě nevyjádřily.Takže u mě zatím NE až se ti vyjádří Crows svůj názor změním
Amant
 

Re: Daenerys - Arms Warrior

Příspěvekod Daenerys » sob 12. lis 2016 21:29:05

Nevím, odpovídal jsem, a nějak to neproclo.
Každopádně, ano, odkaz je neaktuální, dělal jsem malou změnu v nicku a zapomněl jsem, že odkaz zkopírovaný z přihlášky z jiné guildy nebude fungovat. Moje chyba.
Jinak Blood Shadows byla guilda, kde jsem chtěl skončit mé hraní s WoW, na minulém datáči, ale pak se to otočilo a já se vrátil, ale v guildě už pro mě nebylo místo, tak jsem šel za kámošem na RNGeezus, nevěděl jsem, jak je to moc schopná guilda, byl jsem tam spíše na frienda, potom jsem šel do Paradoxu, kde jsem chtěl začít raidovat, pár mythiců jsem si zabil, ale nevyhovoval mi raid time a ta atmosféra v guildě taky nebyla nic moc.
Daenerys
 

Re: Daenerys - Arms Warrior

Příspěvekod Battlinoo » ned 13. lis 2016 3:36:37

Ok a co přihláška do Crows, kteoru si podal, kterou guildu preferuješ, od toho se bude dost odvíjet moje rozhodnutí.
Sometimes the hand of fate must be forced...
Uživatelský avatar
Battlinoo
 
Příspěvky: 188
Registrován: čtv 04. srp 2016 23:04:17

Re: Daenerys - Arms Warrior

Příspěvekod pacanek » úte 15. lis 2016 6:27:19

Moje vyjadrenie je NIE človek si povie ale Pacanku ved ty nikomu nepovieš nie ale vec sa ma tak že ak sa hlasiš do guildy tak sa hlasiš do konkretnej guildy a nie do 4 naraz ako je to u teba tak si mi to písal. Takže preto no to nie
pacanek
 
Příspěvky: 19
Registrován: stř 28. říj 2015 18:27:38

Re: Daenerys - Arms Warrior

Příspěvekod Dae » úte 15. lis 2016 9:55:25

[quote="pacanek"]Moje vyjadrenie je [b]NIE[/b] človek si povie ale Pacanku ved ty nikomu nepovieš nie ale vec sa ma tak že ak sa hlasiš do guildy tak sa hlasiš do konkretnej guildy a nie do 4 naraz ako je to u teba tak si mi to písal. Takže preto no to nie[/quote]

Přihlášku stahuji, múžete to locknout.

Něco ti povím, až vyrosteš a budeš si hledat zaměstnání, chci vidět, jak budeš posílat životopis jen jedné firmě a čekat než ti odpoví, jestli tě vemou nebo ne a až potom budeš hledat dál. Tak to prostě nefunguje. Čas je nejdůležitější, co člověk má, a má ho čím dál méně, takže je úplně normální, že budu hledat více guild najednou. ;)

Ať se daří.
Dae
 


Zpět na Přihlášky do guildy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 31 návštevníků

cron