přihláška - Declined

přihláška - Declined

Příspěvekod Dudoun » sob 17. zář 2016 13:54:00

1.) Tauren, druid, moonkin, 848ilvl
2.) http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... oun/simple
3.) logy žádné nemám, nebyl jsem nikde jako aktivní raider za poslední 4 roky a desítky se nepočítaj
4.) Jmenuju se Filip, 35 let, jsem z Chebu, a raid time vyhovuje, pracuju v DE (zdravotnictví) a není pro mě problém si upravit služby
5.) Wow hraji od Vanilly, začínal jsem v Zdechlinách za mága a v BC reroll na druida, nejdříve resto posléze moonkin a toho hraji doted. Raidoval jsem dlouhá léta jako alík v guildě No Way a po expanzi alíku směr horda jsem raidoval v Conspiracy, Bdčkách, WFA Confederaci, Ladies First. Svoje aktivní účinkování ve wowku jsem ukončil zabitím Lich Kinga na hc. Následuje slakování a desítky. Nyní jsem se vrátil s chutí zase raidovat a získat nějaké pěkné achievmenty v podobě killů. Poznat též nové lidi a zabít v dlouhých zimních večerech svůj volný čas :)
6.) Nemám žádnou guildu a proč zrovna vás? Tuším, že jsem u vás chvilku radioval desítky a pamatuju si partu docela schopných lidí.
7.) nikoho asi neznám, a pokud jo tak se omlouvám
8.)http://www.jpeg.cz/obrazek/eEVN
9.) altů mám spoustu, mage, DK, DH, hunter, šaman, warlock, postupně expím
10.) komp je starý necelý rok, takže pro mě zatím dostačující, grafárna GeForce GTX 745, internet stabilní 11Mbps
11.) Očekávám partu zkušených lidí co rádi dělají společné věci, tzn. progressují, chodí achievmenty, farmí, dělají repky a postaví se každé výzvě kterou jim blizzard přichystá, jako včerejší disconnecty serveru :D Rád pokecám na tsku o všem co se právě děje ve světě, ženský, jídlo atd... a samozřejmě taktiku na daného bosse. Jsem trpělivý, učenlivý, a spoustu věcí se za tu dobu změnilo, takže se snažím vše zjistit a naučit o své klase. Můj gear je děsný, a težko se equipuje s pugem mythic. Mám též zkušenosti s leadrováním, pouze sice s desítkou ale není to pro mě problém. Věk už na to mám :) a snad i rozum. Myslím si, že to pro zatím stačí, mě by to samotného nebavilo číst ;) Pokud máte nějaké dotazy, tak jsem s nima, bud ingame nebo tady na vašem foru. S podravem Dudoun
Dudoun
 

Re: přihláška

Příspěvekod Battlinoo » sob 17. zář 2016 21:38:30

Ahoj, já dotaz mám. Proč jsi prostřídal tolik guild ? Jmenoval si několik guild to si ve všech raidoval pouze před a během WOTLK ? A celkem mě zajímá na jaké úrovni jsi raidoval ty desítky ? A proč jsi tenkrát ze Sarcasm Society odešel ?
Sometimes the hand of fate must be forced...
Uživatelský avatar
Battlinoo
 
Příspěvky: 188
Registrován: čtv 04. srp 2016 23:04:17

Re: přihláška

Příspěvekod dudoun » ned 18. zář 2016 14:52:48

Ahoj, k tvým otázkám. Proč jsem vystřídal tolik guild? Zdechliny - rozpad, No way - rozpad, Conspiracy - rozpad, Bdčka zde jsem ukončil aktivní raidování, WFA jsem chodil rated BG a v Ladies First jsem měl kámoše kde jsem raidoval desítky for fun když byl čas. Raidoval jsem od počátku 40 man až po Wotlk 25 man a ktomu když nebyl raidovací den nebo po raidu 25 manů se chodilo 10 man progress. A na jaké úrovni? vždy jsem se snažil raidovat na top úrovni at už ve Zdechlinách, No Way, Conspiracy nebo BD. nějaké first killy na desítce mám, najdu ti achievy jestli na tom budeš trvat. A proč jsem odešel ze Sarcasm Society? Přestal jsem hrát úplně a tuším v té době bylo vše odprogresováno a spoustu vašich core raiderů odešlo. Jo a ještě si vzpomínám na jednoho raidera, mám ho dokonce ve friend listu - Pyotr. ;)
dudoun
 

Re: přihláška

Příspěvekod Battlinoo » pon 19. zář 2016 22:32:15

V případě, že jsi ochotný si na svoji šanci počkat 1 max dva týdny, tak tady ta možnost přijetí je, bohužel ti místo hned nezaručíme teď pár dní přes otevřením raidu, kdy máme spoustu nováčků, které chceme vidět ....
Sometimes the hand of fate must be forced...
Uživatelský avatar
Battlinoo
 
Příspěvky: 188
Registrován: čtv 04. srp 2016 23:04:17

Re: přihláška

Příspěvekod dudoun » úte 20. zář 2016 18:35:01

Ahoj, nějak tomu nerozumím. Nejdřív si psal, že máte jen jednoho moonkina a nebude to problém, teď mi píšeš, že si musím dva týdny počkat než vyzkoušíte nováčky. Tak mě tolik nepotřebujete. Jak by se chtělo tobě někam jít a vědět, že jsi navíc a musíš čekat jestli tě vůbec někam vezmou?
dudoun
 


Zpět na Přihlášky do guildy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků

cron