Brokes Mage - Accepted

Brokes Mage - Accepted

Příspěvekod Brookes » pát 02. zář 2016 15:41:08

1.) Rass,class,spec,ilvl.
Undead mage 764

2.) http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... kes/simple

3.) Logy, pokud jsou k dispozici. ne.

4.) Jméno, věk, bydliště, zaměstnání(vyhovuje RT, směnuješ ?) a jakékoliv další info tohoto typu.
Michal, 28, Zlín, Profesionálně sport+studium ING. (všechny RT mi vyhovují)

5.) Historie WOW, od kdy, které datadisky, kontenty a na jaké úrovni.

Mám zasebou pouze freečkaření (vanilla, TBC, Wotlk) v podobě 2V2 arén, progressu, můj asi největší úspěch v tomto směru byl progress ICC 25 hc a zabití LK (podotýkám freečko)

6.) V žádné offi guildě jsem ještě nebyl.

7.) Znáš někoho z guildy ? Jak si přišel na nás ?
Přes Web, zatím nikoho bohužel neznám.

8.) Screen tvého UI !
https://postimg.org/image/ivd2ergwx/
9.) Jaké máš alty ?
Alty nemám a raději bych v raidu přenechal místo jinému mainovi, pokud by bylo potřeba. Rád hraju jen jednu postavu a věnuji ji vše a snažím se jeji schopnosti doladit co nejblíže k dokonalosti. (to je můj styl i z jiných mmorpg)

10.) Nějaké info o tvém počítači, střeva, kolik fps stabilně, rychlost připojení k internetu ...
Stolní PC, obrovský monitor, stabilních 80 FPS na vysoké detaily i při streamování (moc nestreamuju, nikdo se nedívá:D) , s internetem jsem nikdy problém neměl

11.) Motivační text
Tak vás ještě jednou zdravím, mám za sebou bohatou herní historii, která začala WOW někdy před 11 lety a trvala 7 let. vždy mě to táhlo ke kolektivu (guilda, TS, dlouhé řešení Wowka do noci s pravidelnýma nespavcama), bohužel vždy se jednalo o Free servery, ale podotýkám, že i tam ti bossové něco uměli;) ). Kromě WoW mám za sebou řadu online her (LoL, Guild Wars 2, atd) ve kterých jsem nechal řadu let a získal dost zkušeností z hlediska herních mechanik a reflexů. Jsem klidný nevýbušný dvoumetrový sportovec (zaměstnání-sportovec OSVČ) se sluchátkama, dvěma mikrofony, shit webkamerou z Kauflandu, který dokáže respektovat autority, rád si pokecá na Teamspeaku, na raidy se bude těšit a chodit v čas a připraven. Osobní život sem nechci tahat, proto pouze zminuji, že na WoW mám vymezeno hodně času (představuji si tak 7 hodin denně kromě sobot). Guildě bych se snažil přinést především spolehlivé DPS, které se snaží nedělat Faily, ale zlepšovat se. Aktuálně jsem dodělal 110
level, rozkoukávám se po nějakém počátečním gearu, a stále mě nic nepřesvědčilo, že fire build bude mit lepší DPS než frost;)
Děkuji za přečtení
Brookes
 

Re: Brokes Mage

Příspěvekod Battlinoo » pát 02. zář 2016 21:31:47

Ahoj, no z historie toho moc není, wow jenom freečka. Char jak píšeš uplně nový, takže moje stanovisko je následující. Vzal bych tě do guildy na test, projdeš pár dungů s náma + TS, uvidíme jak na tom jsi pokud budeš nějaký normální viděl bych to na R2 pokud budeš fakt dobrý ( věřím že můžeš být pokud máš něco odehrané na free a jiných mmorpg, tak kdoví třeba se dostaneš i do R1), vše je na tobě a na tom co umíš.
Sometimes the hand of fate must be forced...
Uživatelský avatar
Battlinoo
 
Příspěvky: 188
Registrován: čtv 04. srp 2016 23:04:17


Zpět na Přihlášky do guildy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků

cron