Tauren, Resto Druid, 836
2.) Link na armory.
http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... s/advanced
3.) Logy, pokud jsou k dispozici.
Můžu dodat staré Highmaul a BF logy jestli to k něčemu bude

4.) Jméno, věk, bydliště, zaměstnání(vyhovuje RT, směnuješ ?) a jakékoliv další info tohoto typu.
Martin, 19 let, Kladno, student, RT vyhovuje skvěle.
5.) Historie WOW, od kdy, které datadisky, kontenty a na jaké úrovni.
Celkově hry hraju od mala, kdy otec koupil první PC. Začínal jsem jako dítě na W3 a Diablu 2.WoW hraju s přestávkami od svých 10 let kdy starší bratr přinesl 6 CD s wowkem od kámoše

Real wow jsem začal hrát až na MoP, kde jsem prošel prvni tier 10n na hunterovy. Po vydani ToT se začala rozpadat guilda a já se vrátil na free server. Před vydaním WoD jsem si boostnul druida a joinul kámošovu guildu, která se brzy rozpadla. Od dalšího kamaráda mi přišla nabídka jít do guildy Wayward, kde jsem byl u killů Highmaul 3/7 Mythic a BF 1/10 Mythic. Po killu Oregorgera jsem si dal přestávku, protože mě nebavilo logovat na garrison mise a 3x týdne na raid. Vrátil jsem se s vydáním HFC, kde jsem po zabití HC Gorefienda musel ze zdravotních důvodů do nemocnice a po návratu sem neměl chuť rok raidovat HFC a tak jsem si dal trochu delší přestávku až do legionu.
6.) Proč Sarcasm Society a proč opouštíš starou guildu?
Sarcasm Society jsem našel na wowprogressu, líbil se mi váš minuly progress a rád bych byl jeho součástí. Svoji současnou guildu chci opustit hlavně kvůli nepříjemnému vedení a nevyhovujícím RT.
7.) Znáš někoho z guildy ? Jak si přišel na nás ?
Neznám nikoho, jak jsem psal o bod výše našel jsem vás na wowprogressu.
8.) Screen tvého UI !
http://imgur.com/a/sTk28
9.) Jaké máš alty ?
Shamana, huntera a DH
10.) Nějaké info o tvém počítači, střeva, kolik fps stabilně, rychlost připojení k internetu ...
i5-3570k, GTX 960 4GB, 8Gb RAM, 60MB net, 60+ FPS stabilní na high detaily viz screen UI
11.) Zkus něco jako motivační dopis, co očekáváš, co nám můžeš přinést?
Jsem týmový hrač s bohatou zkušeností z raidování ať už z free nebo ofi serverů, jde mi o killy bossů a ne o zbytečné hádky o gear. Ve WoD jsem mythic jen tak ozkoušel a v legionu bych ho chtěl projít celý, nebo se o to alespoň pokusit.