2) http://eu.battle.net/wow/en/character/t ... ria/simple
3) https://www.warcraftlogs.com/rankings/c ... 09/latest/
4) Filip; 22; rusnovodic (cesky strojvedouci); RT vyhovuje rozne kedze som v 6 dnovom turnuse (smeny) - 1. den - denna (11 hod podla potreby az nad 13 hod), 2. den - denna (12 hod 30min len zriedka nutne tahat nadcas), z 3. dna na 4. - nocna (dlzka je rozna podla nastupu a konca zvycajne od 12 hod 30 min az do 14 hod 40 min) nasledne 2 dni volna, pokial vychadza 1. den na vikend tak mam o den volna navyse lebo ta smena sa cez vikendy nerobi - napriklad - v piatok denna, v sobotu tiez a z nedeli na pondelok nocna a najblizsie robim vo stvrtok, v piatok a zo soboty na nedelu nocna - vzdy o 1 den spet; kedze do prace musim chodit co najlepsie odpocinuty tak pred pracovnym dnom chodim spat zhruba 22:00 kedze vstavam 4:20 aby som stihol dojst do prace, ale aj tak som rano unaveny tak si vzdy vravim aby som isiel spat o nieco skor

5) WoW hram od zaciatku TBC na free - zacal som na Black Sun po chvili prestup na Equilibrium, s prichodom Wotlk prestup na Anathemu (sestersky server Equilibria) kde som sa casom vypracoval na jedneho z tych velmi dobrych warlockov (aspon si to myslim vela dobrych warlockov som totiz na AN ani nestretol - warlockov bolo vzdy malo) a bol som v jednej z TOP PvE guild na serveri - Defend of the Ancients - v ktorej som uz velmi dlho cca 4 roky a doteraz tam mam este aj char, pocas 2 letnych prazdnin pred niekolkymi rokmi som hral Cata na Ice wow ako worgen DK, ale tam som uz nebol velmi dlho a cely server casom rapidne upadol rovnako ako Anathema, dlhy cas som nasledne WoW nehral az do vianoc roku 2015 ked bola zlava na WoW a tak trochu som sa nechal ukecat na kupu i ked som chcel sam vediet ako sa WoW zmenilo za tie roky a od vtedy som na Twisting Nether; od zaciatku TBC som hral iba za warlocka (chvilu aj za DK) a nic ine hrat neviem

6) v podstate spet ku WoW ma dostal Fatel po zisteni urcitych informacii som sa rozhodol za Twisting Nether lebo je tam obrovska horde komunita a nachadzaju sa tam velmi dobre PvE guildy, lenze problemom je moj pracovny cas a dost dobrych guild chcu hracov co rozpravaju ich jazykom - norsky, finsky, svedsky, turecky, grecky a pod. co je pre mna problem, aktualne som v guilde ale demotli ma na Social Membera uz pred nejakym casom cize som tam na kus pokecu a pod. kedze nedostavam pozvanky na GR (Guild Raid)
7) spoznal som Fatela od inych kamaratov na battle nete kedze sme spolu s nim hrali Diablo a v podstate od vtedy v ramci moznosti hrame spolu ine hry - Overwatch, Hotsko a WoW samozrejme a na Vas som prisiel od Fatela kedze hladam PvE guildu a u mna (Twisting Nether) je to sama voda
8) https://s4.postimg.io/66wmu1qzf/Wo_WScr ... 095652.jpg
9) DH - kazdy predsa chce vyskusat co je zac, uvidim aky bude na 110 a mozno dam s nim aj nejaky ten content
10) GPU - GTX 660 Ti; CPU - intel i5 3570K; MB - Z77-DS3H; RAM - 16 Gb DDR3 1600MHz; HDD - 1x HDD (500Gb), 1x externy HDD (1Tb), 1x system SSD (240Gb) a 1x SSHD (2Tb) - cize 4 pevne disky; zdroj - Corsair 600W; monitor - DELL 24 palovy 1920x1200; fps 30-80 ale pri efektoch Gazing Shadows u Manna kde sme vsetci na kope mi tak dropne fps na asi 10-15

11) ocakavam vysoku uroven PvE raidivania, dobry kolektiv a podla moznosti aj dobry pokec a kopu smiechu